tiistai 29. heinäkuuta 2014

WP-talkoot tänään

Oli kulkaas aikamoinen talkoopäivä tänään! Eikä ainakaan lämpöä puuttunut, eikä kastanut sade. Vaikka nyt iltasella voikin lukea, että jossain päin Suomea olisikin voinut vaikka kastuakin. Mutta ei meillä täällä saariston kulmilla paljoa satele, me lähetetään sateet mantereen päälle muiden kiusaksi.

Tosin vähän taisi olla talkooporukassakin sellaisia, että yrittivät näin hienosta päivästä kuitenkin yrittivät luistaa. Jo ennen aamu yhdeksää ensimmäinen iski itseään kirveellä käteen, jotta pääsisi piälysmieheksi. Sai tikit ja paketinkin käteen, mutta talkoista ei päässyt luistamaan. Ja päivän mittaan muutkin yrittivät: yksi nyrjäytti nilkkansa ja toinen iski itseltään hampaan irti. Mutta ei annettu heidänkään yhtään hellittää. Ollaan me sellaisia, ryhmäkuri pitää!

Mutta täytyy kyllä kehua porukkaa. Kyllä me vaan saadaan aikaiseksi. On kuskattu tavaraa majoitukseen ja tapahtumapaikalle, maalattu aikatauluja, tehty 10-vuotis juhlanäyttelyä, kasattu juhlatelttoja ja ihan vaan haravoitu ja laitettu paikkoja kuntoon. Hommaa on piisannut kaikille ja kaikki ovat sitä mukisematta tehneet. Ja ihan korvauksetta tietysti. Kavereita varten laitetaan paikkoja kuntoon että voidaan ottaa sitten kaikki tutut ja vieraat vastaan. Vähäsen on tietysti vielä hommaa, mutta onhan tässä vähän aikaakin. Kohta on kuitenkin valmista.

Tässä vähän kuvakavalkadia päivän touhuista:

Tähän ripustetaan vähän näyttelyä...

Miehet hommissa

Jotain tästä pitäisi tullaNämäkin tulevat olemaan hyvin tarpeellisia


Pienillä apulaisillakin oli kiirettä

tekstinkäsittelyä

Heinät talteen ja piha siistiksi

Meihin kuuluakseen ei tarvitse olla volvomies, muttei isosta farmarista ainakaan haittaa ole

Tämähän näyttää jo joltain!

Lisää tavaraa ja lisää volvoja

Nuorimmat ehtivät tutkia luontoakin, tässä sarvijaana

Ja tämän haluaisimme tunnistaa, tietääkö joku?

Aina vain laajenee!

Parkkipeltokin on jo valmis

ylärivistä puuttuu hammas

tikattu käsi

nyrjähtänyt nilkka


On se pelimannielämä rankkaa. Mutta ah - niin kivaa! 
Pian nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti