sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Tansseja ja taustatöitä

Kevät se ottaa takapakkia ja mittarissa näkyy olevan kymmenisen astetta pakkasta, mutta Wiinien suunnittelutyöt ovat kuumimmillaan. Ei ole vilu näissä hommissa! Alkuvuodesta on kierrelty hieman tapahtumissa, Folklandian aalloilla ja muissa pienemmissäkin pelimannitapahtumissa, kyselemässä vähän fiilinkejä. Että miltä vaikuttaa, onko joku tulossa meille tänäkin vuonna. Ja mikäli oikein olemme ymmärtäneet, niin olette te! Runsaslukuisena joukkona tulette ja pistätte Birknäsin ympäristön taas soimaan niinkuin aiempinakin vuosina. Ja siitä olemme enemmän kuin iloisia!

Nimiä ja nimettömiä julkistamme myöhemmin. Nyt voimme iloita kuitenkin siitä, että tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna ja silloin meillä kaikilla on taas niin mukavaa. Lauantain kaava on pitkälti sama kuin aiempina vuosina. Mitä sitä hyvää muuttamaan. Perjantain jami-ilta vietetään tänä vuonna myös Birknäsissä ja sitä pyritään kehittämään niin, että silloinkin kaikilla olisi mukavaa.

TANSSEJA järjestämme vielä ennen kesää. Kevättanssit tanssahdellaan Birknäsissä vapun jälkimainingeissa 2.5. Tanssit alkavat aikaisin ja loppuvatkin ennenkuin toisaalla päästään edes parketille, eli soittelemme klo 18 - 22. Näiden tanssien jälkeen jaksaa tanssia vielä toisetkin tanssit, jos partneri tuntuu sillälailla kivalta, tai sitten voi jättää illan loput tanssit väliin ja jatkaa suoraan kotiovelle ja herätä pirteänä sunnuntai-aamuun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti