18. WIINIT PELIMANNIT 2021 PARAISILLA, konsertteja ja tansseja

WIINIT PELIMANNIT

 31.7. - 8.8.2021


Ohjelma avoinna.. esiintyjät voivat ilmoittautua nilsbynpelimannien sähköpostiin.

Konsertteja koko viikon ajan. Korpoström, Nauvo, Turku, Paristen keskusta

Pelimannipäivä 7.8. Birknäsissä perinteiseen tapaan...
Birknäsissä la 29.8.2020 esiintyi Shaika Balalaika 30-vuotis- juhlakonsertissaan. 

Shaika Balalaika hadde sin jubileumskonsert i Birknäs 29.8.2020


 Ja 29.8.2020  esiintyi myös hävyttömänhauska Luunappi elämänläheisine lauluineen.. Luunappi med sångberättelser var med i Birknäs..Maria Kalaniemi ja Marianne Maans WP-konsertissa 19.9.2020 Birknäsissä. Kalaniemi & Maans var med i Birknäs

                      

 Vissinki
Lopen Harmonikat
RANTA ja LAITURI 

MITÄ ON PUSKASOITTO.. VAD ÄR BUSKSPEL..Puskasoittojen ideana on täysin villi ja vapaa soitanta ilman minkään näköistä suunnitelmaa. Kokoonpano voi siis olla täysin ainutkertainen, samoin sovitukset eikä toista samanlaista tule välttämättä koskaan vastaan, sillä aina soittajatkaan eivät osaa jälkikäteen sanoa mitä tulikaan tehtyä.


 Ajo- ja navigointiohjeita:

Parainen on Turun saaristossa, muttei vielä lauttamatkojen takana. Wiinit Pelimannit-tapahtuma järjestetään Lielahdessa (Lielax), joka on n. 7km Paraisten keskustasta mantereelle päin.
Birknäsin nuorisoseurantalon osoite on Blindsundintie 13 ja paikalle on opastus Saaristotieltä.
karttalinkki Google-mapsiin

Kuusiston kirkko on lähellä Kaarinan keskustaa osoitteessa Linnanrauniontie 157, Paraisilta 14km  Kaarinaan (Turkuun) päin. Saaristotieltä on kirkolle opasteet. 

Tapahtumaan pääsee tietysti myös veneellä (60° 18' 40.8456", 22° 22' 37.8834"). Etelästä saavutaan Paraisten Portin kautta ensin laivaväylää pohjoiseen Kirkkoselälle asti, jonka jälkeen pienveneväylää Lemlahden saaren länsipuolitse koiliseen/pohjoiseen. Turusta tai Airistolta tultaessa saavutaan Vapparin kautta Hessundin sillan alitse (17,5m) Nilsbyn lahdelle ja Birknäsiin. Laiturilla on tilaa muutamalle isommalle veneelle ja pienveneitä saa rantaan asti. Laiturilla saa tapahtuman aikana yöpyä. 1 kommentti: