lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pelimannit merelle!


 



Kävimme tällä viikolla Kaustisilla hieman tunnelmaa haistelemassa ja soittelemassakin. Kelit olivat mahtavat ja väkeä jälleen reilusti. Mutta juuri nyt Nilsbyn Pelimannit matkaavat Turunmaan saariston sydämeen pienelle kiertueelle! Matkavälineenä on bussi, sillä saaristossa busseilla on etuajo-oikeus lautoille, ja niitä tällä matkalla riittää. Henkilöautolla tämä reissu ei onnistuisikaan. Ei tietysti myöskään siksi, että tavaraa on jälleen yllättävän paljon. Erityisesti soittimia otettiin tälle matkalle tavallista enemmän, sillä bussikuljetuksen ansiosta soittimien kantamista paikasta toiseen on hieman ehkä vähemmän.


Ensimmäisenä kohteena on Korppoon keskusta, jonka kesätapahtumassa soitamme klo 11. Siitä siirrytään Korppoon vierasvenesatamaan puoli yhdeksi. Ja jälleen soitamme yhden pätkän. Sen jälkeen bussi lähtee viemään meitä seuraavaan kohteeseen eli Houtskäriin. Siellä on venemuseo, jossa soitamme pitkän iltakonsertin.


Sunnuntai-aamulla meidät löytää Houtskärin kirkosta, jossa olemme mukana aamun jumalanpalveluksessa. Sen päätyttyä jatkamme matkaa vielä Iniön vierasvenesatamaan, Snäckaniin. Siellä soitetun pätkän jälkeen lähdemme kotimatkalle. Se onkin yllättävän pitkä, kun paluumatkalla pitää aikataulut sopia yksiin neljän lautan ja viikonloppuruuhkan kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti