keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Valmisteluja tänäänkin, tietysti

Tänäänkin on saatu kaikenlaista aikaiseksi ja se on hyvä, sillä enää huominen talkoopäivä, ja sitten alkaakin koko viikonlopun kekkerit! Jo melkein jännittää, joulu keskellä kesää!

Valmistelut ovat oikein hyvällä mallillaan ja kaikki näyttää ainakin toistaiseksi hyvältä. Toivottavasti ainakaan mitään ikäviä yllätyksiä ei nyt tulisi. Viikonlopun keli näyttää todella mahtavalta: sateen mahdollisuus täydet 0% ja lämpötila +28 astetta. Kyllä siinä kelissä kelpaa tulla musiikkia kuulemaan. Soittajilla voi tosin olla hieman lämmintä, mutta siihen olemme jo tänä kesänä tottuneet...


Laiturin päätyponttooni hinattiin tänään paikalleen ja kokemuksella se solahti paikalleen todella hienosti. Lisäponttoonilla laiturin koko tuplaantuu, joten veneitä kyllä mahtuu! Eli tulkaa ihmeessa kaikki veneelliset laiturin kautta käymään. Vesitse matka on monelta suunnalta kuitenkin huomattavasti lyhyempi kuin autolla, joten jos vain joku veneenkaltainen käyttöön löytyy, niin ehdottomasti suosittelemme sellaisella tulemaan. Ja rannassa saa sitten yöpyä ilman eri maksua.


Autolla tapahtumaan saapuville lähes perinteiseksi näyksi on tullut portinpielessä tönöttävä vauhtimuna alias asuntokupla pääsee tänäkin viikonloppuna vuosittaiselle, pitkälle matkalleen parin kilometrin päähän Birknäsiin. Siellä pyörämökillä on tärkeä tehtävä lipunmyyntikojuna sekä järjestäjien tukikohtana. Vaunu on myös ensiapupiste ja info-koppi. Tärkeä tehtävä elämänsä ehtoopuolella olevalla vaunulla!

Tänään vaunu on sitten pesty ja asustettu aikansa mukaisesti tehtäväänsä varten ja on valmis siirrettäväksi juhlia ja juhlijoita odottamaan. Siinä sitten portinpielessä tämä hauska ilmestys tervehtii kaikkia paikalle saapuvia ja pitää järjestäjien papereista ja vaihtovaatteista hyvää huolta.


Tänään valmistui myös pikkupelimannien keikkapaidat. Nilsbyn Pelimannithan on useassa paikassa nähty pääsääntöisesti punaisessa t-paidassa, mutta tänä kesänä olemme aiheuttaneet hämmennystä uusilla esiintymisasuillamme. Ainakin toistaiseksi olemme asuistamme saaneet positiivista palautetta, mutta viikonlopun jälkeen tiedämme teidänkin mielipiteenne niistä. Mutta tosiaan, ReissuVeikon Sottiisin kuvia katsoessa tuli sellainen olo, että kyllä sitä pitää pienilläkin jotain samanlaista olla kuin isoilla. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Nekin on sitten nähtävissä viikonloppuna. (Ja meidän ihanista uusista asuista kunnon juttu sitten, kun tämä viikko helpottaa!)


Mutta huomenna Nilsbyn Pelimannit tosiaankin pitävät työntäyteisen talkoopäivän ja laittavat loputkin paikat kuntoon vieraitaan, eli juuri teitä varten. Sitten alkaakin  vihdoin odotettu viikonloppu ja olette kaikki sydämellisesti tervetulleita! Pian nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti