maanantai 29. heinäkuuta 2013

Säätilaus toimituksessa


Olemme jälleen, kuten aiempinakin vuosina, tilanneet tapahtumapäiväksi hyvää säätä kaikille. Nyt uskaltaudumme lupaamaan, että tilaus ehtii ajoissa perille ja liki 100% varmuudella vietämme viikonloppua aurinkoisessa ja erittäin kesäisessä säässä.


          Tässä alustava ennuste:


 Olemme itseasiassa nauttineet kuivasta kesäsäästä koko kesän ja sateet ovat kiertäneet tämän saaristokaupungin oikein taidolle. Jo pelkästään Turussa taikka Kaarinassa on voinut tulla vettä reilustikin, mutta eipä sitä ole meille asti riittänyt. Tästä syystä maasto täälläpäin on jo liki räjähdysherkkää, joten esitämme kaikille paikalletulijoille pyynnön: olkaa tulen kanssa erityisen varovaisia! Tämä ei nyt koske vain avotulta, vaan ihan kaikkea mistä vain tulipalo voi syttyä. Maasto on niin kuivaa, että sen sytyttämiseen ei tarvita kuin pöydälle unohtuneet silmälasit, saati sitten jos sinne ajatuksissaan heittää vaikka tupakantumpin.

Tapahtumapaikalla on tietysti sammuttimet sitä varten, jos vahinko käy, mutta toivomme, että niitä ei tänäkään vuonna tarvita. Olemme joka vuosi säästyneet suuremmilta onnettomuuksilta tai edes järjestyshäiriöiltä ja toivomme tämän perinteen jatkuvan. Tupakoitsijoille on oma tupakkapaikkansa ja muu alue on savutonta, kuten aiempina vuosina. Mutta tänävuonna korostamme tätä erityisesti. Ja tämä savuton alue ei ole vain varsinaisella tapahtuma-alueella vaan oikeastaan erityisesti myös parkkialueena olevalla pellolla. Riihikuiva, pölyävä pelto + parkkeeratut autot = pommi! Jos kyseisellä pellolla syttyy maastopalo ei sitä pidättele mikään.
Kiitos kaikille jo nyt etukäteen tämän asian huomiomisesta. Pidetään yhdessä huolta, että saamme juhlia ilman työvuorossa olevia palomiehiä. (Vapaalla olevat saavat toki tulla mukaan)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti