keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Täysi touhu päällä

Blogipäivityksetkin venyvät seuraavan vuorokauden puolelle, kun tapahtuman järjestelyt pitävät meidät hieman kiireisenä. Tämä aika juuri ennen Wiinejä on aina hieman hektistä, mutta kuitenkin kivaa.

Yritämme joka vuosi keksiä hieman jotain uutta, ja tänä vuonna olemme ajatelleet parannella mm. esiintymispaikkoja. Meillähän on etupihalla päälava, jossa pidetään päivän konsertit ja sitten itse Birknäsin komea talo, jossa on tanssit. Mutta tänä vuonna meillä on hieno traktorilava "Takapotku" myös talon takana ja rannalle rakennetaan pieni soittopaikka nimeltään "Undi Klippan."

Kuva viimevuodelta, ennen kaislojen ajoa. Ponttoonin päässä toinen ponttoni poikittain.

Rantaa olemmekin jälleen kunnostaneet entisestään ja nyt siellä on jälleen sama laituri kuin viimevuonnakin ja sen lisäksi rantaa on taas myös laitettu rannankin puolelta. Työtähän alue vielä vaatisi, mutta joka vuosi vähän lisää. Rannassa on kuitenkin jälleen niin suuri ja kunnollinen laituri, että venevieraita mahtuu kyllä oikein reilusti. Eli kaikki veneelliset vain sitä kautta käymään, vaikka soutaen! Ja laituriin saa jäädä myös yöksi, jos tilaa vain on!

Viikonlopuksi luvataan todellista hellekeliä, kyllä silloin rannalla kelpaa olla!

Antonius Block rannalla 2012 
Kuvaa kalliolta rannalle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti