sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Samuelin Poloneesissa

Pieni osa Nilsbyläisistä kävi nuuhkimassa valtakunnallisen pelimannitapahtuman tunnelmia Raumalla, jossa järjestettiin tämänvuotinen Samuelin Poloneesi. Hieno tapahtuma kerrassaan! Esimerkiksi Merimuseossa katsojat pääsivät intiimiin lähituntumaan soittajien kanssa kun taas Rauma-salissa oli ison tapahtuman tuntua, kun yli 400 ihmistä yhtä aikaa tungeksi kansanmusiikkia kuulemaan. Samaten lavalla oli välillä useita kymmeniä soittajia, tai sitten vain yksi täyttämässä koko lavaa, kuten taiturillinen 12-vuotias Arttu Rajala. Ja kaikkea siltä väliltä.
Itse olimme paikalla vain turisteina, yhdistetyllä pr- ja opintomatkalla. Usein kun on itse soittajana mukana, jää monta hyvää keikkaa kuulematta ja tuttua tapaamatta, joten siksi teimme kerrankin poikkeuksen ja jätimme soittimet kotiin asti.
Ja niinhän siinä sitten kävi, että tapasimme myös uusia tuttuja vanhojen ystävien lisäksi ja saimme myös vahvistuksia sekä myös alustavia lupauksia Wiinien Pelimannien esiintyjälistoihin. Nyt jo tuntuu siltä, että todella mahtava tapahtuma on kasvamassa! Melkein tekisi mieli jo kertoa ketkä kaikki ovatkaan tulossa, mutta ehkä vielä hetken istumme tämän tiedon päällä ja pidämme jännitystä yllä. Mutta hienolta näyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti