lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ilmoittautuneita piisaa!

Hiljalleen olemme saaneet varmistuksia Wiinien Pelimannien esiintyjistä. Ja jo nyt juliste näyttää hyvältä, ottaen huomioon että näiden lisäksi on vielä toinen mokoma määrä sellaisia, jotka ovat ehkä tulossa. Tai jo melkein, muttei vielä saa julkistaa. Niin että kyllä on soittajia!
Ja kun tiedämme, että kaikki eivät lainkaan tässä vaiheessa vielä tiedäkään tulevansa, niin komealta näyttää! Ja mikäli kaikki "mahdollisesti"-esiintyjät toteutuvat, niin sitten on kyllä todellakin suuret kymmenvuotisjuhlat tulossa. Elokuuhun on piiiitkä aika kun on mitä odottaa. Onneksi on vielä paljon tekemistäkin niin aika kuluu.

Tässä näitä ilmoittautuneita, ja tyhjissä koloissa ne "mahdollisesti, melkein"-tulijat. Haluaisitko että teidän porukan nimi näkyisi tässä? Vielä voisi ehtiä, kohta loppuu tila... tai mikäli tulette, niin ainahan me voimme suurentaa julistetta!

Mikäli tosiaan tiedät, että olette tulossa muttette ole vielä ilmoittautuneet, niin pyytäisin teitä tekemään niin. Tämä koskee kaikkia jotka aikovat jäädä myös yöpymään, jotta osaamme varautua niin patjojen kuin ruokatarvikkeidenkin suhteen. Pelimanneillehan majoitus on ilmainen ja soittajille on tarjottu myös kevyttä aamiaista ja perinteisesti myös soppaa. Nämä on kuitenkin varattu niille, jotka ilmoittautuvat. Koitamme luonnollisesti ruokkia kaikki paikalle saapuvat, mikäli vain kaikkea kaikille riittää. Meitä tapahtumajärjestäjiä on kuitenkin vain vajaa kymmenen, eli Nilsbyn Pelimannien soittajat. Ja vaikka olemmekin hyvin tehokas tiimi ja ammattejakin taitaa tässä porukassa olla kolminkertainen määrä ihmisiin, niin ihmeisiin emme sentään vielä kykene. Yritämme kuitenkin aina parhaamme!

Lisäinfoa pelimanneille on tämän linkin takana.
Ilmoittautuneille ryhmille ja yksittäisille pelimanneille laitamme tarkempaa kirjettä myöhemmin keväällä, jossa löytyy sitten vielä yksityiskohtaisempia ohjeita ja muita tietoja.
Muille kuin pelimanneille, löytyy tietoa täältä
Kesää odotellessa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti