keskiviikko 1. elokuuta 2012

Uusi laituri!

Kuten edellisessä postauksessa kerroimme, Birknäsin seurojentalo on jo satavuotias arvokas vanhus. Yhdistys talon ympärillä on sitäkin vanhempi, ja kuten niin monet nuorisoseurat nykyään, on täälläkin päin käynyt niin, että nuorisoseura on nuori enää vain mieleltään. Ikä painaa jo monia jäseniä ja uusia jäseniä ei enää tulekaan samalla tavalla kuin ennen. Siksi myös talkooporukkaa on vaikea saada ja paikat alkavat hieman rapistua.
Laituri siirtymässä, kyydissä nuorisoseuran pj.

Rannan laituri on ollut huonossa kunnossa jo pidempään. Tai no - ei laiturin tarvitse olla alunperinkään edes huonokuntoinen kun vaan kerran tulee paha jäätalvi, niin komeatkin laiturit ovat sen jälkeen entisiä. Ja kun sitä talkooväkeä ei ole, niin korjaamatta jää. Wiinit Pelimannit - tapahtumia varten paikalle on aina hinattu ponttoonilaituri vanhan laiturin jatkeeksi. Nyt se ei olisi enää onnistunut, sillä vanha laituri oli täysin tiensä päässä.

Onneksi nuorisoyhdistys sai läheltä uuden ponttoonilaiturin (2,5 x 25 metriä!) vanhan puulaiturin tilalle! Se on nyt tänään pelimanni-avustuksella saatu hinattua paikalleen ja näin rannalla on jälleen taas kunnon laituri myös muiden käyttäjien iloksi. Tämän lisäksi tapahtumaa varten tuodaan sama lisäponttooni (3x15 metriä!) nyt tämän uuden laiturin jatkoksi, joten veneilijöillä hyvä paikka kiinnittyä tapahtumapaikan rantaan! Eli tervetuloa myös mereltä musiikkia kuulemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti