lauantai 9. toukokuuta 2015

Birknäsin laittoa

Birknäsin nuorisoseurantalo on satavuotias ja jo pitkään ollut vähän vajaakäytöllä ja hieman heitteillä. Suurimpana ongelmana sama kuin niin monilla muillakin nuorisoseuroilla: keski-ikä seurassa on niin korkea, ettei tekijöitä enää ole löytynyt. Nilsbyn pelimannit ovat ottaneet talon asiakseen niin, ettei upea miljöö pääse ainakaan ihan kokonaan rapistumaan. Vielä ei päästä taloa remontoimaan (vaikka sekin on haaveissa) mutta löytyy sitä puuhaa muutenkin.

Perjantai-illalla, ennen saunaa, on hyvä käydä jumppaamassa viimevuotisten kaislojen kanssa. Rantaa on useana vuonna leikattu niin, että laituri on saatu käyttökuntoon ja rannan yleisilmettä siistimmäksi. Tänä vuonna aloitetaan sillä, että saataisi vanhat kaislat kokonaan rannasta pois. Kaislaa on reilusti. Sitä on parin metriä rannasta ulospäin, koko rannan syvyydeltä ja leveydeltä. Käsipelillä raivaaminen onnistuu siten, että hitsataan kasaan naaran tapainen "kaislannappaaja" ja kiskotaan sillä massaa lähemmäs rantaa. Ja kun ovat käsivarrenmitan päässä, jatketaan tietysti käsin. Kuraista, haisevaa, märkää ja hikistä kuntosalia. Kyllä siistiytyy ranta kun pelimanni jumppaa!

1 kommentti:

  1. MOORE LOANS SAVE ME WHEN THERE WAS NO HOPE {mooreloancompany@yahoo.com}

    Hello everyone in this forum, I am Luis Root from USA, I cannot believe that God really exist not until i was Redeemed and saved from Financial bondage.. l was into financial crisis and needed to pay some bills. l tried seeking help from banks but all to no avail,l also tried seeking help from the internet only to meet scammers who pretended to be private lender and made away with my $15000 and did not get my loan, not until GOD introduce me to Moore Robbinson through a friend who was rescued from financial problem and a loan of $100,000.00 was granted to him by Moore Robbinson, so l took his advise and contacted Moore Loan Company and in the space of one week my loan of $200000 was granted to me.so my advise to everyone seeking for loan at low interest rate of 2% .l am doing this because l am so happy am out of financial bondage and am once again full of joy and life is easy all thanks to GOD and Moore Robbinson. You can contact Moore Loan Company via {mooreloancompany@yahoo.com} OR Text (414) 454-9493

    VastaaPoista