maanantai 2. kesäkuuta 2014

Tansseja ja keikkoja ja kaikenlaista. Levyäkin...

Tansseja on taas tulossa. Niistä löytyy oma sivunsakin tuolta ylhäältä sivupalkeista. Ja tässä sinne LINKKI . Siellä koitetaan pitää ajantasalla meidän perinteisten tanssi-iltojen aikataulut ja sen semmoiset. Ei niitä kovinkaan monia vuodessa ehditä pitämään, mutta laatu korvaa ehdottomasti määrän!

Tällä viikolla tanssitaan kadulla, Paraisten päivillä. Tanssitus alkaa kello 18, mutta jo ennen sitä voi meitä nähdä YLE Areenan Live streamauksena klo 17:20 ja tietysti sitten Areenalta myöhemminkin. Paraisten Päivillä on paljon muutakin kuultavaa ja nähtävää kuin vain Nilsbyn Pelimannit, joten tulkaahan ihmeessä käymään!

 Juhannuksen jälkeen Lielahden kylällä pidetään perinteinen kyläpäivä. Sellainen, jossa on esillä maamoottoreita, vanhoja traktoreita, silitettäviä lampaita ja herkuteltavaksi lettuja ja sen semmoista. Oikein vanhan ajan kyläpäivät. Ja sinnekin saa tulla muutkin kuin kyläläiset! Ja illan hämärtyessä pidetään oikein perinteiset tanssitkin. Aloitetaan ajoissa, mutta lypsyajan jälkeen. Ja lopetetaankin ajoissa, niin että aikaisin heräävät pääsevät nukkumaan ja sellaiset vähän virkeämmät ehtivät vielä hyvin isolle kylälle jatkamaan tanssimista. Nämä tanssit sopivat siis kaikille!

Levyä me joudumme ihan pienen hetken vielä odottamaan. Mutta miten se sanonta menikään, jotain sellaista että hyvää kannattaa odottaa? Ehkäpä on jotain erityisen hyvää nyt tiedossa?


Tervetuloa Paraisille tanssimaan ja nauttimaan saaristokesän ihanuudesta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti