perjantai 28. helmikuuta 2014

Ehkäpä me teemme jotain oikein?

Monen muun tahon tavoin, mekin haemme joka vuosi sponsoreita ja avustuksia, jotta saamme tapahtumamme järjestymään. Tapahtumamme ideana ei ole tuottaa voittoa vaan viihdyttää pelimanneja ja sitä kautta myös yleisöä. Siksi emme ole millään suurella budjetilla koskaan olleetkaan liikkeellä, mutta kummasti sitä vaan euroja johonkin häviää kun tapahtumaa järjestelee.
Sellaisiin pieniin asioihin: muutamiin pieniin lehtimainoksiin, itse tehtyjen julisteiden painattamiseen, tilavuokriin ja vaikkapa pelimannien aamiaisiin. Pieniä summia sinne tänne, joista kasvaakin aina yllättäen hieman isompi puro. Ja koska se meille tuleva puro on hyvin kapeauomainen, niin samoin pyrimme pitämään myös sen lähteävän rahavirran kapeana. Onneksemme olemme siinä aina myös onnistuneet.


Onnistumista auttoi viime vuonna se, että suureksi yllätykseksemme saimme avustuksen Suomen Kulttuurirahastolta. Olimme suunnattoman kiitollisia ja moni asia tuntui heti helpommalta ja kevyemmältä, kun ihan joka ainutta senttiä ei ollut pakko laskea ja pohtia, otammeko julisteita 25kpl vaiko peräti 30kpl kun heti uskalsi ottaa sen isomman määrän.


Meillä oli viime vuonna valtavan hienot juhlat, joista saamme kiittää mahtavia pelimanneja sekä ihanaa yleisöä! Siitä ammennamme intoa myös tälle vuodelle, kun järjestämme tapahtumaamme jo KYMMENETTÄ kertaa! Jo se on hieman hämmentävää. Että olemme saaneet aikaiseksi jotain niin pysyvää, että saamme järjestää tätä jo kymmenennettä kertaa. Mutta sen lisäksi meitä hämmennetään lisää. Olemme nimittäin saaneet myös tänä vuonna avustuksen Suomen Kulttuurirahastolta! Kiitämme nöyrin mielin ja kumarramme syvään. Tämä tuntuu oikeastaan vielä hienommalta kuin viime vuonna. Silloin tämä tunnustus oli yllättävä, mutta tänä vuonna yllätti vielä enemmän! Ettei viimevuotinen avustus ollutkaan ehkä mikään vahingonlaukaus, vaan me olemme ehkäpä tosiaan tehneet jotain oikein kun meitä halutaan muistaa myös toisen kerran.
Tästä innostuneena järjestämme sellaiset kymmenvuotisjuhlat, että tulette varmasti ne muistamaan!

Kiitos Suomen Kulttuurirahasto!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti